måndag 17 november 2014

När jag blev nyhetsstoff i Radio Sjuhärad

Så kom jag då med i Radio Sjuhärad i dag vid 16-tiden i enlighet med vad jag skrev i ett tidigare inlägg. Det blev också en liten artikel på deras hemsida där det finns en länk till själva radioinslaget. Det finns också en bild på mig väl gömd bland några andra bilder. Men klicka på bildspelet så får ni se.

Det blev ett trevligt inslag tycker jag trots att jag hade en viss rosslighet i halsen. Det berodde dock inte så mycket på den tidiga morgonen utan på att jag just har övervunnit ett par dagar med kraftig snuva. Sedan kan man ju undra varför de behöver upprepa att jag är 70 år. Min ålder intresserar inte mig och antagligen inte heller lyssnarna. Men det är kanske så att när man är under 20 eller över 70 så är åldern viktig att nämna.

Inslaget kom mest att handla om min hemresa från jobbet i Göteborg dagen före den svåra stormen, alltså på kvällen den 16 november 1995. Jag har en vana att alltid anteckna vilka bussar jag åker med och när mina bekanta frågar varför så har jag sagt att kommer säkert till nytta en dag. Och i dag gjorde det för nu vet jag att det var just den här bussen jag åkte med den gången. Bilden är dock tagen vid ett annat tillfälle och lite tidigare på hösten 1992.

Ja, mina 19 år gamla upplevelser ansågs så intressanta att de också kom med i 16.30-nyheterna. 


I kväll uppnådde bloggen 180 000 sidvisningar. Så nu är det inte så långt kvar till 200 000. Det brukar vara ett snitt på 150 sidvisningar om dagen så... Ja, den som vill kan ju räkna ut när det borde bli.


1 kommentar:

FLAK sa...

Grattis till bägge och då ligger lika med besökare...härligt att vi nostalgiker underhåller folk även i bloggvärlden