lördag 24 oktober 2009

Jag har blivit nominerad

Fick just ett mejl om att min enkla lilla blogg har blivit nominerad som deltagare i en tävling om bästa bloggen för oss bloggare som är 50+.
www.daxbloggen.se

Det är bara 94 nominerade - hittills - så jag trodde att jag hade en hyfsad chans att vinna när jag nu inte i år heller fick Nobelpriset i litteratur (inte fredspriset heller för den delen) tills jag såg kraven: Vi söker Sveriges roligaste, fyndigaste, nyttigaste, sakligaste, vackraste, tuffaste, tokigaste 50plusbloggare! Nåja, det mesta av det där skall man väl klara av men vackraste??? Rör det sig om en skönhetstävling? Då torde jag vara chanslös. Jag har en gång i mitt liv vunnit andra pris i en skönhetestävling. Men det var när jag spelade Monopol. För övrigt har jag levt efter det min farmor sa:
- Det gör inget om man är ful, bara man är snäll.
Och det var hon också.

Nåväl, nu är det bara att hoppas. Jag behöver en ny dator. Eller en lyxig hotellövernattning. Och så småningom blir det ju också omröstning. Så då har ni chansen att rösta på - ja, ni vet vem.

Om det inte framgått så är jag oerhört stolt över nomineringen. Jag ber att få tacka den som har gjort den. Ja, jag försäkrar: det är inte jag själv.

4 kommentarer:

Anonym sa...Ja ha, bra vinnare Staffan!

jo då, bättre chanlös än rådlös, men nu precis hittat lista.
◀ Dax 50 bloggar ▶ och däri står Staffan tankar om mycket av varje med annanfärgad stavning , så listat upp på Daxbloggen.

Gratulerar på att du reell vann i tävlingen, Yaichi Hoshino, som lyder behagliga inläggen när som helst ifrån Japan, annan hemsifä av jorden.

Staffan Sävenfjord sa...

Hej Yaichi!
Nej, jag har inte vunnit tävlingen. Inte ännu åtminstone. Anledningen till att min blogg står med annan färg är att du har lagrat länken i din cache.
Framöver lär jag behöva stöd för att vinna. Jag återkommer då.
Hälsningar till Tokyo från Staffan

Kenneth Svensson sa...

Inget problem med utseendet Staffan.
Jag kan maila mitt foto till Dig.
Lycka till
Kenneth

Anonym sa...

Hej Staffan !
Väl ska det förtjäna förstås, och så vill jag boka biljett till beställningsfras för detta på förhand, som om en tågentusiast köper biljetten till viss tåg och väntar tåget omkring på plattform i blandning provfotografering innan tåget ankommer.
Yaichi Hoshino