torsdag 5 december 2013

Sven härjar - och bloggen har nått 140 000 sidvyer

I kväll passerade bloggen 140 000 sidvyer. Då är ändå cirka 15 000 inte medräknade i statistiken. Så tack skall ni ha och häng med även framöver. Jag har inte varit så flitig på sistone men det brukar variera alltsom lusten kommer och går. Skrivlusten alltså.

Just nu pågår stormen Sven utanför mitt fönster och vinterns första snö vräker ned. Så här såg det nyss ut från min balkong.


Fast det är ju inte så farligt hos oss. Vi har bara en klass 1-varning medan det för Skåne och Halland är en klass 3-varning som gäller. Trafikverket har i förebyggande syfte ställt in en massa tåg och den här gången verkar det ha varit en riktig åtgärd.

Veolia körde dock sitt Snälltåget från Stockholm med avsikten att komma till Malmö och var kaxiga mot SJ, som beslutat att ställa in sina tåg eftersom de inte skulle släppas fram hela vägen. Men kaxigheten försvann snabbt för nu står Snälltåget i Nässjö och kommer inte längre. Resenärerna lär få övernatta i tåget. De har lovat att hålla restaurangvagnen - eller Krogen heter det - öppen hela natten. Så vi lär få uppleva ett nytt under där två fiskar och fem kornbröd skall räcka till ett par hundra personer. För inte lär de lyckas att få någon att ställa upp med furnering mitt i natten i det här vädret.

Inga kommentarer: