söndag 12 december 2010

Grattis Elisa's

Årets utgåva av Dansbandskampen blev mycket lyckad. Inte så mycket på grund av programledaren Christine Meltzer - hon hade varit bättre på något annat - utan för det nya upplägget som gav nya band större chans även om det finns tjejer med i bandet. Utan för Elisa's skull. Bandet som kom från ingenstans (nåja, Skövde är väl någonstans) och långsamt vann kommentatorernas och publikens hjärtan. En annan bra sak var att flytta bort Gunhild Carling som kommentator och låta henne göra det hon verkligen kan: musik. Lars-Åke Wilhelmsson och Tomas Deutgen visade sig vara ett utmärkt radarpar och jag tror att jag skall föreslå att de får kommentera skidskyttet också.

http://www.elisas.se/Audio.aspx

Det var nära att Elisa's inte kom med. De fick kämpa i duell för att få den sista platsen i tävlingen och hade det lite motigt i början men snart fick de dansbandsprofessorn Deutgen med sig och sedan slog de till och med tonårsflickornas idoler Willez. Ja, inte så konstigt om det nu rörde sig om musik. Willez sjöng falskt så att till och med jag hörde det medan Elisa's visade prov på stor musikalitet.

Som Deutgen uttryckte det:
- Vi har satt en dansbandsprinsessa födas här i dag.
Kanske han hade fel där. Det var nog en dansbandsdrottning. Dessutom spelar ju Elisa trumpet. Det ger extra plus. Liksom att de inte stavar bandet Elizaz.

Inga kommentarer: