måndag 4 juni 2012

70 000 sidvisningar snart

Det är märkligt att om man går upp tidigt så känns det som om dagen går väldigt långsamt. Normalt går jag upp någon gång mellan 07.15 och 07.45 men i dag var klockan ställd på 06.15 och jag väcktes vid den tiden av det sköna motorljudet från en Scania-Vabis CR76 från 1967. Jag har nämligen en inspelning av detta som väckningssignal på min mobiltelefon.
Bussen på bilden är en sådan buss och den är  tagen vid en vetaranbussträff i Katrineholm i augusti 2011. Bussen är också tillverkad i just Katrineholm även om den rullade under sin aktiva tid i Uppsala. Där åkte jag ibland med den och dess syskon eftersom jag bodde i Uppsala 1964 - 1970.
 
Anledningen till att jag gick upp så tidigt var att jag hade fått tid för att tvätta bilen i Viared klockan 07.00 i morse. På torsdag skall jag nämligen besiktiga bilen och prova på det privata alternativet Carspect. Det är bra om bilen är ren då, sägs det.

Sedan skulle jag till vårdcentralen för provtagning inför läkarbesök nästa vecka. Den öppnar klockan 08.00 så det blev att vänta en halvtimme i stan på detta. Men för den som är intresserad av bussar händer det väldigt mycket vid Södra torget, där vårdcentralen också har den goda smaken att ligga, vid den tiden så tiden gick fort. När jag kom prick 08.00 så var det redan åtta före mig i kön till labbet men två raska tjejer jobbade undan snabbt så 08.23 kunde jag lämna dem med blodprov och urinprov avklarade. Får så vad doktorn säger på tisdag nästa vecka.

Nu fick jag  äntligen äta och ta dagens första kopp kaffe. En bagel med kyckling och bacon på Konditori Orion som smakade så gott, så gott. Det är konstigt för det är ofta som jag inte äter förrän vid den tiden hemma men nu drabbades jag av hungerhallucinationer redan i natt. Jag drömde mardrömmar om att hela dagen skulle gå utan att jag fick tillfälle till att äta. Och jag vaknade således superhungrig.

Den här dagen kommer jag att överträffa 70 000 sidvisningar. Målet var att det skulle varit uppnått redan 1 juni men jag har väl legat av mig lite. I själva verket är det mellan 20 000 och 25 000 sidvisningar till eftersom statistik saknas för nästan två år.

Häng med lite till så vi når 75 000 statistikförda sidvisningar före 1 augusti.
Inga kommentarer: