onsdag 21 januari 2009

Blåst på röntgen

Det blev ingen röntgen av knät i Ulricehamn i dag. I förmiddags ringde de från vårdcentralen där och meddelade att de tyvärr inte kunde ta emot mig. En sjuksköterska hade blivit sjuk och kunde inte ersättas. Jag skulle få en ny tid. Rimligen borde jag väl ha fått den med en gång. Men icke! De kommer att skriva brev till mig och meddela vilken ny tid jag får. Det blir väl om ett par veckor... Jag har betalat min skatt till sjukvården i god ordning men det hjälper tydligen inte. Sådant förakt för människor och deras lidande trodde jag inte att ens Västra Götalandsregionen kunde uppvisa.

Men nu är inte allt nattsvart. Redan i går morse var det en märkbar förbättring av knät och i dag har det fortsatt. Jag kunde till och med gå ut med hundarna i en halvtimme utan att det gjorde särskilt ont. Dock höll halkan på att ta knäcken på mig. Borås stad har tydligen glömt att sanda och salta på gångvägarna. Snorhalt är bara förnanmnet. Men det finns en pligg på min krycka så det gick bra i alla fall.

För övrigt är detta mitt etthundrade blogginlägg. Jag ber att få tacka för visat intresse så här långt och hoppas ni hänger med mig i minst hundra inlägg till. Nu får det blir Vinyl107 ett tag och så kollar jag väl in "Vem vet mest" sedan. Det där reportaget om reseledarna i Thailand var också lovande i första avsnittet, så det blir väl det också. TV4 klockan 20 i kväll.

Inga kommentarer: